Přihnojování luk cisternou SKE 18,5 PUD s botkovým aplikátorem Glide-Fix 12 m

Náš zákazník z Orlických hor vsadil na Zunhammer a pořídil si taženou cisternu v provedení tandem s tříbodovým závěsem SKE 18,5 PUD s objemem nádrže 18 500 l.

Cisterna z GFK materiálu s optimalizovaným tvarem nádrže ve tvaru srdce sedí na pozinkovaném ocelovém rámu s patentovaným ECO designem, který slouží pro dopravu materiálu. Oje je hydraulicky odpružená a výškově nastavitelná. Nechybí ISOBUS ovládání cisterny. Ani výkyvné horní sací rameno, umístěné vpravo, průměr min. 200 mm a hydraulicky ovládaný horní plnící otvor pro plnění nádrže externím čerpadlem.

Čerpadlo s rotačními písty má výkonnost min. 6.000 l/min a je hydrostaticky poháněné. Cisterna je vybavena systémem pro variabilní aplikaci hnojiv, který umožňuje plynulé nastavení aplikované dávky (m3/ha) pomocí změny otáček čerpadla dle předpisové mapy, při změně pracovní rychlosti nebo pracovního záběru.

Cisterna Zunhammer je vybavena botkovým zapravovačem kejdy Glide-Fix s pracovním záběrem min. 12 metrů a se vzdáleností mezi jednotlivými botkami max. 25 cm. Aplikátor má integrované řezací ústrojí s odlučovačem cizích předmětů – min. 2 ks, svahové vyrovnávání a protiúkapový systém aplikačních hadic při přerušení aplikace.  

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *